Aslan´ın transfer listesindeki golcülerden Pizarro, Baros´la yanyana oynamak istediğini belirterek, “Beraber olursak, bizi durduramazlar” dedi.


Kadrosunu ses getirecek bir golcüyle güçlendirmeye hazırlanan Galatasaray Yönetimi’nin listesindeki isimlerden birinin Claudio Pizarro olduğunu dün okuyucularımıza duyurmuştuk. Peru’lu futbolcunun Sarı-Kırmızılı formaya sıcak bakmasındaki etkenlerden bir diğerini yine FANATİK açıklıyor... Pizarro’nun görüşmeler sırasında Baros’un Galatasaray’da kalıp kalmayacağını sorduğu, “Kontratı sürüyor, o da bizimle yola devam edecek” cevabını alınca da, “O, Avrupa’nın en iyi golcülerinden biri. İkimizin de adam eksiltme becerisi var. Yan yana oynarsak çok gol atarız. Rakipler bizi durdurmakta güçlük çekecektir” ifadesini kullandığı belirlendi. Taraflar pazartesi günü bir araya gelecek.

Bremen’de kiralık oynuyor
Bonservisi Chelsea’de bulunan, Werder Bremen’de kiralık olarak forma giyen Pizarro’nun Galatasaray’a da aynı formülle gelmesi bekleniyor. Bu tercihte Galatasaray Yönetimi’nin bonservis bedeli ödememe arzusunun ağır bastığı dile getirildi.