Ankaraspor maçında kasığındaki sakatlığı nükseden ve dün kontrolden geçirilen Arjantinli yıldızın kupa finalinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Siyah-Beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Matias Delgado, yarın akşam İzmir’de oynanacak Fortis Türkiye Kupası final karşılaşmasında forma giyemeyecek. Geçen hafta sonu Ankaraspor ile yapılan Süper Lig karşılaşmasında kasığındaki sakatlığı nükseden Arjantinli yıldız, dün son bir kez daha kontrolden geçirildi. Teknik direktör Mustafa Denizli de, Fenerbahçe sınavında görev almaması gerektiği yönünde sağlık ekibince verilen rapor doğrultusunda tecrübeli futbolcuyu maç kadrosundan çıkarttı. Bugüne kadar kendisinden beklenen performansı sergileyemediğini ve bunun farkında olduğunu vurgulayan Arjantinli oyuncu, “Amacım üç lig, bir de kupa maçında kendimi affettirmekti. Ancak maalesef kupa maçı kısmet değilmiş. Ama Beşiktaş iyi bir takım. Rakibimizi yenerek kupayı müzemize götüreceğimize inanıyorum. Umarım pazar günkü Ankaragücü mücadelesine yetişirim ve takımıma katkıda bulunurum” görüşünü dile getirdi.

Ailesi ziyaret etti
Bu arada morali bozulan yıldız futbolcuyu, Beşiktaş’ın kamp yaptığı otelde dün ailesi ziyaret etti. Türkiye’de dünyaya gelen kızları Dolares’e pasaport çıkartmak için Ankara’daki Arjantin Başkonsolosluğu’na gelen eşi Laura, Matias Delgado ile bir süre görüşüp İstanbul’a döndü.