İlk yarı, sezon başından bu yana izlediğimiz klasik bir Fenerbahçe takımı vardı sahada. Kısa paslarla kale önüne inmeye çalışan, bol yüzdeli topa sahip istatistiklere rağmen pozisyon açısından kısır geçti kırkbeş dakika.

İlk yarı, sezon başından bu yana izlediğimiz klasik bir Fenerbahçe takımı vardı sahada. Kısa paslarla kale önüne inmeye çalışan, bol yüzdeli topa sahip istatistiklere rağmen pozisyon açısından kısır geçti kırkbeş dakika. Deniz’in oyuna girmesi Fenerbahçe’yi hareketlendirdi ve ardından Alex’in yeşil sahaya ayak basması Kanarya’yı uçurdu diyebiliriz. Brezilyalı oyuncunun girmesi takıma da özgüven aşılarken, Deivid ile yaratmaya çalıştıkları pozisyonlar ikilinin eski uyumuna döneceklerinin sinyallerini de verdi. Denizli ise yeterince istekli değildi. Bangoura’nın kişisel yeteneklerine güvenmiş ve gol atmak için bunun yeterli olacağı düşüncesine kapılmış bir takım görüntüsündeydi. Onun çabaları da Fenerbahçe defansına takılınca neredeyse etkili pozisyon bile bulamadan maçı tamamladılar.
Karşılaşmanın ilk etkili atağı 8’de Kanarya’dan geldi. Deivid’in kullandığı serbest vuruşa ön direkte ayak koyan Selçuk’un şutu az farkla auta çıktı. 13’te pas Deivid’in pasında Semih ceza sahası içinde topla buluştu, kalecinin üstünden aşırtma bir vuruş yaptı. Ancak Caner kaleye giden topu uzaklaştırdı. 25’te Carlos, 38’de ise Guiza’nın sert vuruşlarını kaleci Özden güçlükle engelleyebildi. 2. yarının başında Alex’in oyuna girmesi, Fenerbahçe’yi tamamen değiştirdi. Daha fazla oyunu rakip sahaya yıkmayı başaran Kanarya golünü de kaptanın güzel pasıyla kazandı. Daniel Guiza, kaptandan aldığı topu güzel bir vuruşla Denizli kalesine yollayarak takımını 1-0 öne geçirdiğinde, dakikalar 63’ü gösteriyordu. 84’te yine Carlos 30 metreden sert vurdu, köşeye giden topu Özden uzanarak karşıladı. 86’da Angelov bir anda ceza alanı içerisinde boşta kaldı şutu üstten auta gidince Horozlar’ın beraberliğe en fazla yaklaştığı pozisyon skoru değiştiren etkiyi yapamadı. Son dakikada Alex’in kaleciyi çalımlama isteği düşündüğü gibi olmayınca Kanarya sahasında tek gollü skorla üç puanla ayrıldı.