Denizli yine iddialı konuştu: Bu saatten sonra, lideri kovalamak zor... Zirveyi kolay kolay bırakmayız. Bugünü gördükçe, derbinin önemini daha çok anlıyoruz

Önce “26. hafta” kehaneti tuttu Mustafa Denizli’nin... “Zamanı gelince, istediğimiz yerde olacağız” diyen Denizli’nin Beşiktaş’ı, 31. haftayı Süper Lig’in zirvesinde tamamladı. Ankaraspor’u, Ankara’da 4-1 mağlup eden Kara Kartallar’ın hocası, 90 dakika bitiminde yine iddialı konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Artık zirvede olmak değil, kovalamak zor... Sayılı haftalar kala, baskıyı arkadaki takım hissedecek. Önümüzde çok kritik 3 maç var. Avantaj yakaladık ve bunu kolay kolay bırakmayacağız, bırakamayız, bırakmamalıyız...” diye konuştu.

‘Zamanı gelecek’
Fenerbahçe derbisinde kaybedilen 3 puanın önemini şimdi daha çok anladıklarını belirten Mustafa Denizli, “Derbi sonrasında, ‘Kazansaydık, lig biterdi’ demiştim. Haksız mıyım? Şimdi 65 puanda olacaktık. Bu süreçte yorum yapmak güç. Ancak tek söyleyeceğim şey, bu akşamdan sonra, bu işi bırakmayız. Ben soyunma odasının önünde şampiyon takımın değil, lider takımın oyuncularını karşıladım. Şampiyon takımın oyuncularını karşıladığım zaman da gelecek” dedi.