Avrupa’dan erken elenen, Süper Lig’de bitime haftalar kala şampiyonluk yarışına havlu atan Fenerbahçe’de artık tek bir hedef var; 1982/83’ten beri alınamayan Fortis Türkiye Kupası’nı kazanmak. Final maçının hazırlıkları dün yapılan idmanla başlarken, teknik direktör Aragones, oyuncularının etkilenmemesi için Samandıra’nın kapılarını kapattı.

Tüm planlarını Türkiye Kupası´nı almak üzerine yapan Aragones´i kaptan Alex´in tam hazır olmaması ile Selçuk Şahin´in sakatlığı düşündürüyor.

‘Size inanıyorum’
Oyuncularıyla idman öncesi bir toplantı yapan tecrübeli teknik adam, “Yenilgisiz olarak finale kadar geldik. Şimdi yapacağımız tek şey, finalde de başarılı olup kupayı müzemize götürmek. Sizlere güveniyorum. Finaldeki rakibimiz Beşiktaş’ı bu sezon iki maçta da yendiniz. Yine yenmemeniz için hiçbir neden yok. Camianın 25 yıllık özlemini bitirin ve tarihe geçin” diyerek moral takviyesi yaptı.

Kaptan Alex belirsiz
Bu arada Gökhan’ın stoperdeki başarılı oyununu dikkate alan Dede’nin, iyileşmesine karşın Önder’i oynatmayı düşünmediği kaydedildi. Tecrübeli hoca, savunmanın göbeğinde büyük olasılıkla Gökhan ile cezası biten Lugano’yu oynatacak. Hocanın kafasındaki bir başka soru işareti de Kaptan Alex. Aragones’in, Denizli maçı sonrası, “Henüz benim beklediğim ölçüde hazır değil. Ancak 25-30 dakika tam verimle oynayabilir” dediği Sambacı’yı yine yedek soyundurması bekleniyor. Bu arada zorlama nedeniyle Denizli maçında sakatlanan Selçuk’un dün çekilen MR’ında sağ arka adalesinde ödem belirlendi. Tecrübeli oyuncunun forma giyme ihtimalinin yüzde 50 olduğu belirlendi.